tisdag 29 april 2008

Valborgshysteri

Valborg i Uppsala är helt hysteriskt! I alla fall kan man ana det av det lilla jag sett idag. Idag är det nämligen Kvalborg! Jag, Sofia och några av hennes klasskompisar grillade förut här i Triangeln. Mycket gott och mycket annat folk! Roligt roligt. Sen blev det en cykeltur till Snerikes för att ta en cider. Det gäller att ligga lågt, för i morgon blir det en hård dag. Det känns som att man kommer uppleva studenten all over again! Hård planering är det enda rätta.
I övrigt idag så har jag och Malin stressat runt på stan (egentligen helt onödigt att vara stressad), trodde det skulle ta 3 timmar att stå i kö inne på Systembolaget till exempel, men icke! Det tog nog max 15 min. Känns mycket bra. Tidigare stod vi i en suuperlång kö till kuratorskonventet för att fixa gästleg åt hennes två kompisar från Stockholm som kommer på besök nu under Valborg, man måste ha gästleg för att kunna komma in på nationerna. Men den kön gick också fort! We love att köa in Sweden, hade vi varit i La France hade det lätt tagit fem timmar.

Imorgon ser dagen ut så här:
kl 8: Samlas vi för att gå ner och titta på Forsränningen i Fyrisån (mini champagnefrukost)
kl 10: Forsränningen börjar
kl 12: Sillunch i ekonomikum parken med franskaklassen
kl 13:30 ca: Champagnegalopp på ÖG's

Sen blir det nog lugnt i några timmar och efter det utgång på kvällen. SHIT vilken dag det kommer bli! Men jag är mycket laddad, det ska bli så kul!!
Utlovar kort på detta spektakel.
Kram på er alla, trevlig Valborg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Shit va roligt, nästa år kommer ja lätt vara hos dej i uppsala på valborg :P

Malin sa...

ja och vilken dag det blev sen då =) haha, partayy!