måndag 10 november 2008

Ensemble c'est tout...

... Nu gör jag ett andra försök med denna bok (Tillsammans är man mindre ensam) jag har ju läst den på svenska, i Frankrike köpte jag den på franska för jag tänkte att det kunde ju vara "Ett kul sommarprojekt när man kommer hem till Sverige igen".. Tjenare. Jag har säkert läst max 100 sidor i den (tot 574 s).
Men så idag har jag börjat om! Det gäller ju att fräscha upp sitt ordförråd inför grammatiktentan i december. Så idag har jag plöjt 100 s! Bra gjort, Karin! Plus att jag har repeterat grammatiska regler. Så nu ligger jag bra till.. Haha..

Igår var jag o Sofia o några från hennes klass på bio och såg Bond "Quantum of solace". Jag tycker den var bra, bra handling, men den hade inte samma gnista i manuset som "Casino Royale" Plus att de kunde ha slängt in några fler Bond-i-bar-överkropp-scener! Hehe. Annars är jag nöjd! :)

10 dagar kvar till PARIS! Erica, har du börjat städa? Haha.. Herregud, vi kommer verkligen låta som Piff och Puff gånger TRE, underbart med andra ord!
A bientôt, mes amis!

2 kommentarer:

Erica sa...

Haha!
Nej karin, jag har inte börjat städa än, men jag borde verkligen över lag, så frågan är ju om jag ska städa nu o sen igen eller om jag ska leva med det extra stökigt nu ett tag o storstäda sen nästa vecka...
jaja, det ger sig.
Längtar efter er!!!
Ni är SSÅÅ välkomna!!!
Kram kram!!!

Anonym sa...

Ah, jag ska se Bond på onsdag, är lite peppad faktiskt. hoppas att den är bra